Kosár: 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

Garancia

Termékeink gázkészülék-alkatrészek, mely készülékek javítását, karbantartását csak érvényes gázszerelő igazolvánnyal rendelkező, szakképzett szakember végezheti. Megfelelő szakértelem, képzettség hiányában annak javítása tilos, és életveszélyes. Amennyiben nem  szakember végezte a javítást, az alkatrészre semmiféle garanciát nem vállalunk.

Reklamáció esetében minden esetben kérjük a szakszervíz  által kiállított munkalapot, és a beépítési szolgáltatás számla másolatát elküldeni a hibajelenség szakszerű leírásával. A visszaküldött alkatrészeket minden esetben bevizsgáljuk.

HIVATALOS  MAGYARORSZÁGI GARANCIA a vásárolt termékhez.

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő, jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk.

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre minimum 6 hónap jótállás kötelező. A jótállási idő kezdete a számla és/vagy az esetlegesen létező jótállási jegy dátuma.

Garanciális igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető:

  • a termék teljes gyári csomagolása minden gyári kiegészítővel;
  • a  számla egy példány;

A garanciális problémával cégünkhöz beküldött alkatrészeket továbbítjuk a gyártó felé. A garanciális javítások, átvizsgálások ideje 2-3 hét, de a gyártó fenntartja a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.

A csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt . A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások (pl. helytelen tárolás, elfagyás, beázás, mechanikai sérülés, elemi kár, elektromos hálózat hibájából bekövetkező sérülés, szándékos rongálás, szakszerűtlen felhasználás, javítási kísérlet nyomai stb.) esetén a gyártók, forgalmazók csak a hivatalos szerviz szakvéleménye alapján vállalják a cserét.

Amennyiben nem egyértelmű a rendeltetésszerű használat, akkor Webáruházunk is csak a hivatalos gyártói szakvéleményének ismeretében vállalja a meghibásodott termék cseréjét.

Utánvéttel küldött csomagokat nem vesz át Webáruházunk!

A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja.