Kosár: 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

Kiszállítás

Szállítási mód három féle szállítási mód között lehet választani:

  • Személyes átvétel. Ebben az esetben előre egyeztetett időpontban felkeresi irodánkat és a megrendelése számára való hivatkozással a megrendelt árut készpénz -fizetés ellenében a számlával együtt átveheti. Természetesen ekkor is van lehetőség darabszám változtatásra illetve más termékek vásárlására is.
  • DPD futárszolgálattal, futárnak történő fizetéssel. Ekkor a DPD költség a szállítási és az utánvét beszedés költségét tartalmazza, mely arányos a csomag súlyával és a beszedett összeg nagyságával. A számla végösszege az ÁFA összegének illetve a végösszeg kerekítése miatt 1-2 Ft-tal eltérhet a megrendelésben szereplő összegtől.
  • dpd futárszolgálattal, előre utalással. Ebben az esetben a megrendelt áruról a szállítási költséggel együtt e-mail-ben megküldjük a számla másolatát. Az számla összegének utalása után az áru a DPD részére átadásra kerül. A csomag tartalmazni  fogja a számla eredeti példányát. Ekkor a DPD költség csak a szállítás költségét tartalmazza mely szintén arányos a csomag súlyával